Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Ankara Yangın Bapsı kullanmak isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile müntesip tasa ettikleri bütün mevzular hakkında olgun sahibi olabilirler.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kellelamışsa dışarıya, dışarıdan saksılamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

ürkü kolu olmalıdır: Acil çıkış kapıları, panik koluna ehil olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve amelî bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanların acil durumlarda emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı kızılırken nazarıitibar etmeniz gereken Yangın Çıkış Kapısı en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim semtımızdan üretilen kapılar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların böylece mevcut yangın çıkış baplarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin özümlemeı yasalarla zorunlu kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bentlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık dokumayor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Lüzum bayilerimiz gerekse elden global satış olarak bayağıda mekân alan illere hizmet vermekteyiz.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Kızılüminyum ya da güçlü malzemeden bünyelır. Binaların caddeye nazır ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene arsa verilir. Tasarruf açısından zorlamasız olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya değindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Bu sebeple bina içre herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, bina ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele kızılındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Report this wiki page